Een trekhaak kopen doe je bij trekhaakland.nl

Indien je met de fietsen erop uit wilt en geen trekhaak hebt, dan is het goed om te weten dat je niet direct een volledig nieuwe auto met trekhaak hoeft te kopen. Je kunt namelijk ook gewoon een nieuwe trekhaak kopen en die onder je auto laten monteren. Dat is in veel gevallen een stuk goedkoper dan het kopen van een nieuwe auto. Het is sowieso ietwat overdreven om voor een fietsvakantie meteen een hele nieuwe auto te kopen enkel en alleen omdat je een trekhaak nodig hebt. In dat geval kun je nog beter een auto huren met een trekhaak. Als je een trekhaak wilt kopen, dan moet je nog wel goed kijken naar de auto en de compatibiliteit met de trekhaak. Gelukkig helpt de site je hierbij. Je kunt voor jouw type auto inclusief bouwjaar gaan zoeken naar trekhaken. Je krijgt dus alleen opties te zien die ook daadwerkelijk op jouw auto gemonteerd kunnen worden. Het is dan ook mogelijk dat er geen trekhaak beschikbaar is. Als je bijvoorbeeld een driedeurs Toyota Aygo hebt, dan kun je een trekhaak kopen die afneembaar is. Maar dat kan alleen voor de modellen van voor 2014. Heb je dus een nieuwe model, dan kan die afneembare trekhaak er niet op geplaats worden. Heb je een wat grotere auto, dan heb je vaak wel genoeg opties. De kleinere stadwagens zoals de Citroen C1 of de Peugeot 107, hebben vaak geen extra haak. Helaas weet je van te voren niet altijd of je later nog een trekhaak nodig hebt. Als je de stadauto koopt, dan ben je misschien op zoek naar een budget wagen. Als je dan later een aanhangwagen wil meeslepen, dan ontdek je pas de afwezigheid van de nodige tools op de auto. Je mist iets pas als je het nodig hebt. Daarom is het prettig als je na de aanschaf alsnog een trekhaak kunt kopen en deze aan de auto kunt bevestigen. Daardoor kun je alsnog de aanhangwagen vervoeren of met de fietsen op de fietsendrager op vakantie. Er is dan ook nog geen man overboord als je een auto hebt gekocht zonder de haak waar je mee kunt trekken. Maar zoals gezegd is niet iedere auto compatible met trekhaken en niet iedere trekhaak past zonder meer op iedere auto. Om dat goed voor jezelf na te gaan kun je het beste even een bezoek brengen aan de website van trekhaakland.nl. Hier kun je in ieder geval goed zien wat de opties zijn voor jouw specifieke auto. 

Een trekhaak kopen regel je gemakkelijk online

Mocht je een geschikte optie hebben gevonden en wil je die trekhaak kopen, dan kun je dat direct regelen via trekhaakland.nl. Je kunt de trekhaak en eventueel alle kabels en toebehoren toevoegen aan de winkelwagen en direct bestellen. Je bestelling wordt dan in behandeling genomen en zo snel mogelijk naar je toegestuurd. 

Bekijk het assortiment op de website

Als je wilt weten wat je zoal kunt bestellen, dan kun je terecht op trekhaakland.nl. Hier kun je meteen zien wat voor artikelen je zoal kunt bestellen. Naast een trekhaak kopen, kun je bij deze winkel ook terecht voor: 

  • Kabelsets
  • Bagageboxen
  • Accessoires