Een sloopauto verkopen doe je zonder moeite dankzij Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Het kan op ieder moment gebeuren dat je een bezitter wordt van een sloopauto. Je kunt nog zo voorzichtig rijden, maar er kan altijd iets gebeuren. Het is ook lang niet altijd je eigen schuld. Dat betekent dat je alles goed kunt doen, en toch schade rijdt. Als je geluk hebt, dan is de schade nog te repareren voor een redelijk bedrag en dan kun je verder aan de slag met je auto. Maar er is niet veel voor nodig om een auto total loss te verklaren. Schade aan een auto is al snel duur om te laten repareren. Het kan dan vaak niet meer uit om die reparatie te laten uitvoeren. Daardoor zit je dus na een ongeval al snel opgescheept met een sloopauto. Het is vervolgens zaak om die sloopauto zo snel mogelijk kwijt te raken. Dat kun je doen door de sloopauto te verkopen. Maar niet iedereen zit te wachten op een sloopauto. Jij wil de auto immers zo snel mogelijk kwijt, omdat het een blok aan je been is. Particulieren hebbe uiteraard geen behoefte aan een blok aan hun been. Aan deze groep mensen kun je dan ook geen sloopauto verkopen. Het aantal geïnteresseerde partijen is dan ook beperkt. Om deze partijen zelf op te zoeken en te benaderen is een taak die veel tijd en energie kost. Als je duizenden euro’s zou krijgen wanneer je een sloopauto zou verkopen, dan zou het deze tijd en moeite waarschijnlijk wel waard zijn. Maar het is natuurlijk zo dat je maar een paar centen krijgt voor een sloopauto. Dus ga je daar liever niet heel stad en land voor af om die paar centen veilig te stellen. Daarom doe je er goed aan om het hele proces van sloopauto verkopen uit te besteden. Laat iemand anders zich er maar mee bezig houden. Als je het echt zo aan iemand zou uitbesteden, dan zou deze persoon de opbrengst natuurlijk mogen houden. Jij bent dan van het blok van je been verlost en degene die je sloopauto heeft verkocht is een paar euro’s rijker. Maar als je je sloopauto zou verkopen via Nationale Sloopauto Ophaaldienst, dan zou je de auto kunnen verkopen voor een mooi bedrag dat je zelf mag houden. Dus hoewel Nationale Sloopauto Ophaaldienst de auto van je terrein komt halen en vervolgens doorverkoopt aan een sloperij of dealer, krijg jij gewoon betaald voor je sloopauto. Je hebt daardoor nul lasten en maximale baten. 

Surf naar sloopautoverkopen.com om je sloopauto te verkopen

Je moet natuurlijk wel iets doen als je je sloopauto wil verkopen. Maar wat je moet doen is niet veel meer dan even bellen met de ophaaldienst om een afspraak in te plannen voor het ophaalmoment. Om het telefoonnummer te bemachtigen moet je de telefoon er even bij pakken. Je kunt dan naar sloopautoverkopen.com surfen en al daar kun je dan het telefoonnummer vinden. Daarna kun je meteen bellen, een afspraak maken en het ophaalmoment afwachten. Meer hoef je letterlijk niet te doen. 

Kijk voor meer informatie op de website

Het mooie aan een sloopauto verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, is dat je na de verloop ook niets meer hoeft te doen. De dienst regelt namelijk ook het volgende: 

  • Afmelden bij RDW
  • Afmelden bij belangdienst
  • Ophalen van de auto