Een persoonlijke parkeerplaats

Op parkeerbord.nl kan u uw eigen parkeerborden bestellen. De parkeerborden worden gemaakt in dezelfde fabriek als normale verkeersborden en staan dus garant voor kwaliteit. De borden worden geproduceerd met een dubbel omgezette rand en een beschermlaag van laminaat. Door deze rand heeft het bord een grotere stevigheid dan borden zonder deze rand. Door de laminaatcoating zijn de borden tevens goed beschermd tegen zon en regen. Een gepersonaliseerd parkeerbord bestel je dus op parkeerbord.nl

Parkeerbord bestellen
Op parkeerbord.nl vraag je vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. De professionals staan hier elke dag voor u klaar om u te kunnen adviseren over uw situatie. De borden zijn in meerdere maten te bestellen en kunnen ook bedrukt worden met uw eigen logo’s en designs. Deze zullen voor de productie nog aan u worden geleverd als drukvoorbeeld. Voor een akkoord zal hier geen actie ondernomen. Zo weet jij zeker dat je hetgeen je verwacht uiteindelijk ook bij jou thuis zal arriveren! Voor ondernemers met bedrijven is het interessant om te weten dat een grotere afnamen ook een lagere prijs per stuk zal inhouden.

Bevestiging
Voor de bevestiging van de parkeerborden zijn er tevens talrijke opties. Je kan het bord geleverd krijgen met bijvoorbeeld een aluminium paal en bevestigingssysteem of met een bevestigingssysteem voor bevestiging aan een lantaarnpaal. Ook zijn er mogelijkheden voor bevestiging aan een spijlenhek of een simpele bevestiging aan een muur met muurbeugels. De aluminium palen zijn in veel gevallen de perfect oplossing. De palen zijn vanwege het materiaal waaruit deze worden gemaakt licht in gewicht en roesten niet.