Een KKK turbo aangeschaft

Logo-500-x-500-JPEGNormaliter zal ik hier geen bericht over schrijven maar wilde het toch echt even aan het licht brengen. Het is mij namelijk voor enkele weken geleden opgevallen dat mijn auto niet meer de kracht heeft als wat ik gewend bent. Vervelend natuurlijk aangezien je afhankelijk bent van je auto maar het werkt niet naar behoren. Nu ik op het internet ben wezen kijken naar wat het zou kunnen zijn ben ik terecht gekomen op de website van adrijversedieselmotoren.nl. Hier spraken ze over een KKK turbo die ik in de auto kon plaatsen om zo kracht te behouden. Ikzelf had nooit geweten dat dit bestond en ben er meer in gaan verdiepen. Uiteindelijk wel het besluit genomen om hiermee akkoord te gaan en te bestellen.Turbo-K36-5-MTU-1-1024x639

Snelle levering

Vanaf het moment dat ik het besteld heb tot aan het punt dat ik het in handen heb heeft het twee dagen geduurd. Ik ben uiteraard geen techneut in auto’s waardoor ik met mijn KKK turbo en auto naar de garage gegaan ben om te zien of dat hun dit kunnen realiseren voor mij. Gelukkig was er één iemand die dit weleens vaker gedaan had en deze klus ook graag wilde aannemen! Nu afwachten tot de auto klaar is en ik mag controleren of dat het daadwerkelijk effect heeft of niet.