Een geweldige Rolls royce garage

Rolls royce garage

Het vinden van een Rolls royce garage is tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste garages vinden het namelijk erg lastig om deze auto’s te repareren en daarnaast is de inkoop van deze onderdelen voor de meeste garages veelte duur. Aangezien ik in voorzien ben van zo’n auto was het voor mij natuurlijk een must om een gespecialiseerde Rolls royce garage te vinden. Simpelweg omdat de investering in deze auto erg fors was en natuurlijk wilde ik mijn auto dan ook goed onderhouden. Echter was het vinden van een goede garage erg lastig totdat ik in aanraking kwam met garage Oosterhuis.

Garage Oosterhuis is namelijk gespecialiseerd in het onderhouden van exclusieve auto’s waaronder Rolls Royce auto’s. Zie hieronder de werkzaamheden die zij u voor u kunnen uitvoeren:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Restauratie

Rolls royce garage

Mijn eigen ervaring!

Ik ben nu alweer ruim een half jaar trouw klant bij garage Oosterhuis. Het is mij opgevallen dat de automonteurs van deze garage niet alleen professioneel hun werk uitvoeren, maar ook merk ik aan het personeel dat zij het geweldig om te werken met exclusieve auto’s. Om de twee maanden laat ik mijn auto even nakijken en af en toe worden kleine dingetjes gerepareerd zonder dat ik hier extra voor hoef te betalen. Garage Oosterhuis heeft vakkundig professioneel personeel in dienst, die met veel liefde hun werkzaamheden uitvoeren en ook ben ik er zeker van dat mijn auto optimaal wordt onderhouden.

Bent u in bezit van exclusieve auto en wilt u dat deze optimaal wordt onderhouden? Dan raadt ik het u aan om contact op te nemen met Garage Oosterhuis!

Onderhoud