De perfecte schadeauto

schade-ford-transit-2-5-tdci-jumboDe perfecte schadeauto

Ik ben al een lange tijd op zoek naar een schadeauto die ik dan kan opknappen. Ik en mijn zoon hebben al een keer een motor opgeknapt en vonden dat we weleens iets anders konden gaan doen nu. We zijn toen gaan zoeken op internet naar een schadeauto die we voordelig konden kopen. Na lange tijd te hebben zoeken op Google , kwamen we bij deze site en zaten we een beetje rond te kijken en zagen we dat dit voor dealers was… , maar je kan natuurlijk ook zelf een schadeauto kopen. We klikte toen op zo’n link en zagen allerlei soorten auto’s. Mijn zoon wilde toen een Volkswagen gaan opknappen en dat hebben wij toen gedaan. Het was helemaal niet moeilijk om een schadeauto te krijgen , omdat ik eigenlijk gelijk al bij de goede site zat. We zijn nu nog bezig met de schadeauto op te knappen , maar dat gaat al de goede kant op en ik zal wel een keertje een foto sturen. Als hij klaar is denk ik dat we weer een auto op gaan knappen en dat we zeker weer eentje uit gaan kiezen van deze site. De auto’s die er op stonden zijn overigens best voordelig en het is betrouwbaar ook , wat je tegenwoordig bijna niet meer ziet. Ik wil de mensen bedanken van deze site en de mensen die mij geholpen hebben en ik zal zeker nog een keertje een schadeauto halen.