Code95 bijscholen is verplicht!

rijschool

Wisten jullie dat code95 bijscholen verplicht is? Mijn man had daar geen weet van en had bijna een boete gekregen. Hij heeft zijn C rijbewijs en rijdt als professioneel vrachtwagenchauffeur. Dan is code95 bijscholen verplicht en daar zit natuurlijk wel logica achter. Als je dit soort werk doet, moet je wel zeker zijn dat het goed en veilig gebeurt! Gelukkig kreeg mijn man eerst een notificatie van deze regel, waardoor hij er gelijk op kon anticiperen. Als hij de melding niet gekregen had, had hij een boete gekregen en die zijn vaak niet mis! Gelukkig maar. Hoe dan ook, het was toen natuurlijk tijd om een goede rijschool te vinden waar zij deze bijscholing aanbieden. Al snel kwamen wij bij Dekker rijschool Eindhoven terecht en zij boden dit aan. Voor een mooie prijs kon mijn man de bijscholing volgen en zo was hij al gauw weer goed om de weg op te gaan. Wat een service hoor! Dit was snel geregeld.

rijschoolRijlessen

Omdat wij zo tevreden zijn over deze rijschool, wil ik jullie er nog wat meer over vertellen! Heb jij al een wagen? Dan hoef je je hier niet mee bezig te houden. Maar als jij nog op zoek bent naar een goede rijschool, dan kun jij hier prima terecht. In Eindhoven en omgeving zijn zij misschien wel de beste rijschool en de kosten zijn prima te betalen. Gelukkig heb ik zelf mijn rijbewijs al, maar als ik nog rijlessen had moeten volgen, had ik het bij hen gedaan!

rijschool