Cars by Lex: de Mini specialist uit Waalwijk

Cars by Lex

Cars by LexCars by Lex is een betrouwbare autogarage in Waalwijk met een specialisatie in de Mini Cooper. De collectie bestaat dan ook uit allerlei uitvoeringen, zoals de basisversie, de Cooper S of een cabrio. Ze hebben een eigen werkplaats met ervaren monteurs. Hier kunnen ze nagenoeg ieder soort reparatie uitvoeren en natuurlijk kun je er ook terecht voor onderhoud.

Een betrouwbare auto koop je bij Cars by Lex

Cars by Lex is al meer dan 20 jaar actief in de autobranche dus je bent verzekerd van goed advies en een betrouwbare auto. Ga dus zeker eens langs bij de showroom in Waalwijk. Er worden continu nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd. Koop je hier een auto, dan ben je verzekerd van een auto die in goede staat is. Ook wordt er op gelet dat de kilometerstanden niet te hoog zijn. Zo koop je dus een auto die nog jarenlang meegaat!

Ik heb hier zelf onlangs een mooie occasion gekocht waar ik dagelijks enorm veel plezier aan beleef. In de showroom te Waalwijk vond ik namelijk al snel een hele mooie Mini Cooper die voldeed aan mijn wensen qua opties en budget. Ook heeft de auto allemaal luxe opties zoals een panoramadak, stoelverwarming, cruisecontrol, sportstoelen en nog veel meer. Dit vind ik dan ook het leuke van de Mini. Er zijn zoveel mogelijkheden en uitvoeringen dat je altijd wel een unieke auto voor de deur hebt staan!

Cars by LexSnel een geschikte auto gevonden

Kortom, ik kan van harte aanraden om een bezoek te brengen aan Cars by Lex. De kans is groot dat je hier een Mini naar wens vindt! Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je een zoekopdracht geven. Dit bedrijf gaat dan snel op zoek naar een geschikte auto en zo heb jij binnen de kortste keren je nieuwe auto op de oprit staan.