Camper huren met Rijbewijs B

Camper huren met Rijbewijs B

Ondanks dat ik alleen in het bezit ben van een rijbewijs B ben ik er in geslaagd vorig jaar een camper te huren via Coolcampers. Ik wilde samen met mijn vriendin op vakantie en op verschillende plekken in Europa overnachten. We kregen een omgebouwde Mercedes Vito mee die er erg leuk uitzag.

Met de Mercedes Vito zijn we door diverse landen in Europa getrokken. Omdat we de camper voor 14 dagen hadden gehuurd konden we een onbeperkt aantal kilometers maken. De camper is via Coolcampers Allrisk verzekerd. Als je langs de weg stil komt te staan en de camper moet gerepareerd worden, dan zorgt de ANWB pechhulp voor vervangend vervoer.

Voor ons was het belangrijk dat al deze zaken goed geregeld waren bij het camper verhuurbedrijf. We hebben daarom zorgeloos kunnen genieten van onze reis door Europa met de camper. Volgend jaar gaan we weer met de camper op reis en huren we ook weer een camper bij Coolcampers. De service is uitstekend en de campers zijn niet duur om te huren en zuinig in gebruik. Ook mocht onze hond gewoon mee op vakantie.