Bmw x1 rijden door een financial lease plan

Bmw x1

Vorige week heb ik mijn nieuwe Bmw x1 opgehaald en ik ben er heel erg blij mee. Vanaf het moment dat die auto uitkwam, was ik verlieft op het model. Hij ziet er heel stijlvol en sportief uit. Het is echt een auto waar jij in gezien wil worden. De reden waarom ik hem aangeschaft heb, is omdat ik een bedrijfsauto nodig had. Een tijdje geleden heb ik mijn eigen bedrijf opgezet. Daarvoor moet ik vaak naar klanten rijden aangezien ik bedrijven persoonlijk advies geef. Ik wilde daarom een goede en betrouwbare auto hebben die ik overal mee naar toe kan nemen.

Lease

De Bmw x1 rijdt heel erg comfortabel

Toen ik ging rond kijken op de website voor financial lease was ik echt heel erg blij toen ik de Bmw x1 tussen de opties zag staan. Stiekem had ik natuurlijk gehoopt dat die auto er tussen zou zitten. Toen ik wist dat ik een bedrijfsauto nodig had, wist ik gelijk dat ik die via een financial lease plan wilde nemen. Zelf vind ik het echt een uitkomst voor ondernemers die net beginnen. In het begin hebben die namelijk geen groot genoeg kapitaal om gelijk een nieuwe auto aan te schaffen.

Lease

Bekijk wat jij maandelijks kan betalen

Het fijne aan financial lease vind ik ook dat het zo flexibel is. Jij kunt echt helemaal zelf uitkiezen hoe jij de auto af wil lossen. Zo kan iedereen een eigen plan maken die gebaseerd is op jouw persoonlijke situatie. Dat maakt het voor startende ondernemers zoals ik heel erg interessant. Wat is ook heel erg fijn vind, is dat jij boetevrij mag aflossen. Mocht ik opeens een hele goede maand draaien dan kan ik er altijd voor kiezen om die maand wat extra af te lossen. Zo betaal jij de auto op jouw eigen manier af.