Autoschade Delft of regio? Ga naar deze garage

autoschade direkt

Autoschade DelftZoek jij een goede garage in de omgeving Delft? Dan ga ik jullie een goede tip geven, eentje die ik al aan meerdere mensen binnen mijn omgeving gegeven heb. Zo zocht ik zelf namelijk eens op autoschade Delft en toen kwam ik uit op de website autoschade-direkt.nl. Omdat er in Nederland natuurlijk veel garages zijn, zal ik jullie hier meer over vertellen.

auto spuitenAutoschade Direkt is eigenlijk een kleine onderneming. Persoonlijk vindt ik dit altijd fijn, omdat je dan vaak beter behandeld wordt als klant. Je bent dan ook echt een persoon in plaats van een nummertje. Toen ik hier voor de eerste keer was namen zij ook echt te tijd voor mij. Ik had namelijk een deuk in de rechterzijde van mij achterdeur. Ook waren zij erg flexibel, toen ik contact met hun opnam om een afspraak in te plannen kon ik de volgende dag al direct geholpen worden.

Het personeel is niet alleen bekwaam maar ook nog eens zeer vriendelijk

autoschade direktToen ik eenmaal in de garage kwam van Autoschade Direkt werd ik verwelkomd met een kop koffie. De monteur was erg vriendelijk en beschreef heel duidelijk wat hij allemaal met mijn auto ging doen. Je kon merken merken dat zij goed op de hoogte zijn van de nieuwst ontwikkelingen. Zo vertelde de monteur dat hij regelmatig bijscholing volgde om zo efficient mogelijk te werken. Ik kan mij dan ook goed voorstellen dat zij een hoge reputatie hebben in de regio. Dit is dan ook precies de reden waarom ik jullie hun als tip mee geef. Dus voor autoschade Delft moet je bij Autoschade Direkt zijn.