Auto kopen Sas van Gent: eerlijke occasions met goede service

Voor mijn moeder mocht ik op zoek naar een goede occasion waar ze weer een tijd mee vooruit kan. In goede staat, niet te oud en met niet teveel kilometers. We wilden auto kopen Sas van Gent omdat dat dicht bij haar woonplaats is. En zo kwamen we terecht bij Autoworld Namani.

Ze hebben een ruim assortiment occasions en ze zijn allemaal door hen zelf gecontroleerd. Als het nodig is wordt er eerst onderhoud gepleegd. En alle auto’s hebben een recente  of nieuwe apk. Dit vond ik wel een geruststellende gedachte. Geen onaangename verrassingen achteraf omdat een auto alleen door de apk komt met dure reparaties. Autoworld Namani levert goede service en kwaliteit en belooft eerlijke auto’s. Er werkt een enthousiast team met kennis van auto’s.

Auto kopen Sas van GentNaast occasions kunt je ook voor andere diensten terecht bij Autoworld Namani. Denk bijvoorbeeld aan de in- en export van motorvoertuigen, schadeherstel, het uitlezen van storingen en tuning van automotive software. Nieuwe of tweedehands banden of velgen kunnen ze ook regelen. Die worden dan ook meteen gebalanceerd en gemonteerd. Ze hebben een ruim assortiment banden.

Voor mijn moeder hebben we hier een leuke occasion kunnen vinden en we zijn erg tevreden over de geleverde service. Ze heeft een leuke auto waar ze echt nog een tijd mee vooruit kan. Met nieuwe apk en verse banden. Ook op zoek naar een occasion? Op de website is het assortiment terug te vinden. Dus auto kopen Sas van Gent? Neem dan zeker ook een kijkje bij Autoworld Namani.